About us

0
+
Projects completed
0
Active clients
0
+
Happy clients

Creatieve ideeën!

Creativiteit komt tot uiting in een succesvol functioneel ontwerp. Met onze passie en kennis kunnen wij u perfect ondersteunen.

Vertrouw op onze ervaring!

Met onze jarenlange ervaring zijn wij de uitstekende partner.

Yoo Media is a bold- thinking digital agency working for web development worldwide

Van een online strategie bepalen een website in WordPress tot een webshop in Shopify, Yoo Media ontzorgt je in dit hele proces. Met ruim 20 jaar ervaring in de online branche zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van internet. Wij bieden ondersteuning in zowel kleinschalige als gecompliceerde vraagstukken.

Let’s Create Something Together

Samen tot een perfect eindresultaat komen welke zijn doel behaalt is onze pré.

Hear from our happy clients

Ik heb bij Yoo Media 2 websites laten ontwerpen en realiseren. Hiernaast zorgen ze voor de vindbaarheid van mijn bedrijf. Ik doe dit al heel wat jaren en ben enorm tevreden over de resultaten. 

Jordy de Boer

Founder @ Profysiek

Yoo Media heeft mijn website ontworpen en gebouwd. Hiernaast beheren zij alles op het gebied van Office 365. Ik kan ze altijd bellen of het nu vrijdag avond of zondag is!

Nobby Roth

Founder @ Nobby Roth Timmerwerken

Yoo Media beheerd mijn website en alle andere IT diensten. Mijn website is altijd online en als er iets vernieuwd moet worden dan hoor ik dat altijd snel.

John Corbran

Founder @ ESB

Get in touch

Bij Yoo Media waarderen we elke connectie en verwelkomen we de mogelijkheid om met u in contact te komen. Of u nu vragen, feedback of interesse in onze diensten heeft, we staan u graag te woord.