Diensten

Websites

Een eenvoudige website of een dynamische interactieve site waarmee u nieuwsbrieven kunt versturen. Yoo Media kan het voor u verzorgen.


Het design van uw webpagina gaat verder dan alleen het toepassen van uw huisstijl. Ook bij ontwerp komt er veel kijken. Wij streven er naar de website zo gebruikersvriendelijk mogelijk te houden, met een heldere navigatiestructuur en een duidelijke uitstraling. Een website is immers het visitekaartje van uw bedrijf.

Tijdens de ontwikkeling van een website wordt goed gekeken naar u en uw klanten. Wat wilt u uitdragen met uw website en wat verwacht de klant op uw webpagina te kunnen vinden? Deze factoren moeten goed op elkaar worden afgestemd. Uiteraard wordt uw website zoekmachine vriendelijk gebouwd. Goed scoren in de zoekmachines begint al bij de ontwikkeling van uw website en in onze werkwijze houden wij daar rekening mee.


Vraag vrijblijvend gesprek aan

Webshops


Een responsive webshop met eenvoudig Nederlandstalig beheersysteem. Integratie van diverse populaire betaalmogelijkheden zoals iDeal & PayPal

Wilt u uw webshop in een nieuw jasje steken of wilt u uw producten ook online gaan aanbieden? Yoo Media ontwerpt en ontwikkelt dagelijks nieuwe, klantvriendelijke en converterende webshops voor ondernemers. Gedurende de bouw van uw webshop staan uw wensen als ondernemer centraal. Zo houden wij o.a. rekening met de gewenste huisstijl en zorgen wij ervoor dat de website ondersteund wordt door een gebruiksvriendelijk CMS.

  • Een webshop in eigen huisstijl
  • Eenvoudig Nederlands CMS systeem
  • CMS keuze: Wordpress, Magento
  • Eenvoudig te beheren webshop al vanaf €899,-
  • Gratis integratie van Google Analytics statistieken

Vraag vrijblijvend gesprek aan

Hosting & Beheer

Eén van onze speerpunten is het ontzorgen van onze relaties. Dit betekent onder andere dat we voor u ook graag de optie bieden om uw webhosting, beheer van uw site en registratie van domeinnamen bij ons onder te brengen. Dit heeft als voordeel dat u slechts met 1 partij te maken heeft en wij snel kunnen schakelen mocht er een probleem ontstaan met uw website of website en dus niet afhankelijk zijn van de reactiesnelheid van derde partijen.


Webhosting

Wanneer u besluit uw website / webshop door ons te laten ontwikkelen kunt de hosting hiervan ook bij ons onderbrengen. We bieden diverse hosting pakketten, afhankelijk van uw persoonlijke behoefte en gecombineerd met de technische eisen die gesteld worden aan een optimale weergave en snelheid van uw site.

Beheer

Wanneer wij het beheer van uw website / webshop verzorgen bent u ervan verzekerd dat uw CMS altijd up-to-date is en voldoet aan de veiligheidseisen. Er wordt met regelmaat een update uitgebracht van WordPress en Magento maar in tegenstelling tot een OS zoals bijv. Windows 8 worden deze niet automatisch geïnstalleerd. Wij zorgen voor alle klanten die bij ons het beheer onderbrengen dat alle updates van het CMS en plug-ins correct geïnstalleerd worden, u heeft hier dus geen omkijken naar.


Vraag vrijblijvend gesprek

Online marketing

Wilt u 24 uur per dag, zeven dagen per week hoog genoteerd staan binnen de Google zoekresultaten?


Dan vormt zoekmachine optimalisatie voor u de oplossing. Dagelijks vinden er miljoenen zoekopdrachten plaats waarbij consumenten en bedrijven op zoek zijn naar producten en diensten. Verder neemt jaarlijks het aantal websites in grote aantallen toe. Hieruit kunnen wij concluderen dat de concurrentie op het internet sterk blijft groeien.

Hierdoor wordt het steeds belangrijker om te werken aan de vindbaarheid van uw website. Yoo Media heeft dankzij een team van specialisten de expertise in huis om uw website hoog te laten scoren op relevante zoektermen. Wij zorgen ervoor dat uw website zowel on-site als off-site volledig geoptimaliseerd wordt en blijft. Hierbij houden wij u stap voor stap op de hoogte zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.


Vraag vrijblijvend gesprek aan

Bedrijfsvideo

Het gebruik van beeldmateriaal op websites is de laatste jaren enorm gestegen. Afbeeldingen en infographics geven een fijne afwisseling aan de teksten op je website. Maar om de aandacht van de bezoekers op je website echt vast te houden moet je vernieuwen en daarbij is video marketing the way to go!


Wat houdt het in?

“Vroeger” werden video’s gemaakt en online gezet. Youtube was hierbij een belangrijk medium voor organisaties. Het zomaar online plaatsen van video’s zorgde echter voor weinig interactie en rendement. Tegenwoordig is video marketing meer dan alleen het produceren van een video en die dan verspreiden. Door middel van video content informeer en beïnvloed je de bezoekers van jouw website over je merk, producten en diensten. Je creëert een eenduidige manier van communiceren en zorgt voor meer betrokkenheid. Als je een interessant onderwerp hebt waarin jouw doelgroep geïnteresseerd is, kun je er een video over maken.

Wat is belangrijk?

Je moet je doelgroep daarom ook goed kennen. Dat is een van de belangrijkste onderdelen bij video marketing. Ken hun behoeftes en speel hier op in. Dan weet je namelijk de aandacht vast te houden. Hoe beter jij je doelgroep kent, hoe makkelijker het ook is om te bepalen welk verhaal je wilt vertellen. Belangrijk hierbij is dat je niet alleen maar producten laat zien of laat zien hoe ze werken, maar ook werknemers of klanten. Laat zien waar jouw organisatie voor staat en wees concreet. Een ander belangrijk onderdeel van een succesvolle video is dat je een videoplan maakt. Hierin beschrijf je waar je over gaat filmen, waar de content geplaatst wordt, hoe lang het duurt etc. Zonder een gedegen plan is de kans groot dat je een slechte video maakt.


Vraag vrijblijvend gesprek aan