Hosting & Beheer

Eén van onze speerpunten is het ontzorgen van onze relaties.

Dit betekent onder andere dat we voor u ook graag de optie bieden om uw webhosting, beheer van uw site en registratie van domeinnamen bij ons onder te brengen. Dit heeft als voordeel dat u slechts met 1 partij te maken heeft en wij snel kunnen schakelen mocht er een probleem ontstaan met uw website of website en dus niet afhankelijk zijn van de reactiesnelheid van derde partijen.

Hoge kwaliteit standaarden

Onze webservers zijn voorzien van de hoogste kwaliteit onderdelen. Wij maken gebruik van een redundant omgeving wat inhoud dat wanneer er iets kapot gaat in server 1 server 2 alles overneemt en websites online blijven draaien.

Geoptimaliseerd op basis van het CMS

Alle omgevingen worden geoptimaliseerd voor zowel WordPress als Magento om ervoor te zorgen dat de websites extreem snel laden.

Volledig beheer

Updates en back-ups worden uitgevoerd door ons. Hiermee garanderen wij de snelheid en betrouwbaarheid van onze omgevingen en websites die hierop draaien.

HTTPS ook wel SSL

Alle websites / webshops worden uitgeleverd met een SSL certificaat. Dit is nodig om aan klanten te kunnen aantonen dat ze veilig op uw website kunnen surfen.

Veiligheid staat voorop

Wanneer wij het beheer van uw website / webshop verzorgen bent u ervan verzekerd dat uw CMS altijd up-to-date is en voldoet aan de veiligheidseisen.

Wanneer u besluit uw website / webshop door ons te laten ontwikkelen kunt de hosting hiervan ook bij ons onderbrengen. We bieden diverse hosting pakketten, afhankelijk van uw persoonlijke behoefte en gecombineerd met de technische eisen die gesteld worden aan een optimale weergave en snelheid van uw site.

Wanneer wij het beheer van uw website / webshop verzorgen bent u ervan verzekerd dat uw CMS altijd up-to-date is en voldoet aan de veiligheidseisen. Er wordt met regelmaat een update uitgebracht van WordPress en Magento maar in tegenstelling tot een OS zoals bijv. Windows 8 worden deze niet automatisch geïnstalleerd. Wij zorgen voor alle klanten die bij ons het beheer onderbrengen dat alle updates van het CMS en plug-ins correct geïnstalleerd worden, u heeft hier dus geen omkijken naar.

Verbeter uw bedrijf online!

Maak gebruik van onze diensten om uw bedrijf online te verbeteren.