Social media

Tegenwoordig is Social media marketing onmisbaar binnen een succesvol bedrijf.

Social media is een belangrijk middel om je merk te promoten, bestaande klanten bij je merk te betrekken en brand loyalty te creëren. Social media marketing is geschikt voor kleine bedrijven omdat het goedkoop en laagdrempelig is. Wereldwijd zijn er maar liefst 2.77 miljard social media-gebruikers. Of je lokale klanten wilt bereiken of je webshop wilt gebruiken om je producten over de hele wereld te verzenden – social media is het meest effectieve kanaal om mensen te laten weten dat je bestaat.

Facebook Ads

Met Facebook advertenties bereikt u in een zeer korte termijn een door u geselecteerde doelgroep. Ook is het ideaal om een bepaald product of merk in de markt neer te zetten.

Instagram Ads

Adverteren via Instagram is op dit moment hot! Alles gaat via beeld en kan direct worden gelinkt naar producten binnen een webshop.

SEO & SEA

SEO het optimaliseren van de content binnen een website en of webshop. SEA het betaalde advertentie model van Google ook wel Adwords.

Linkbuilding

Het is al een oud principe maar linkbuilding is nog steeds enorm belangrijk om de vindbaarheid van uw website te doen vergroten.

Zoekmachine optimalisatie

Wilt u 24 uur per dag, zeven dagen per week hoog genoteerd staan binnen de Google zoekresultaten?

Dan vormt zoekmachine optimalisatie voor u de oplossing. Dagelijks vinden er miljoenen zoekopdrachten plaats waarbij consumenten en bedrijven op zoek zijn naar producten en diensten. Verder neemt jaarlijks het aantal websites in grote aantallen toe. Hieruit kunnen wij concluderen dat de concurrentie op het internet sterk blijft groeien.

Hierdoor wordt het steeds belangrijker om te werken aan de vindbaarheid van uw website. Yoo Media heeft dankzij een team van specialisten de expertise in huis om uw website hoog te laten scoren op relevante zoektermen. Wij zorgen ervoor dat uw website zowel on-site als off-site volledig geoptimaliseerd wordt en blijft. Hierbij houden wij u stap voor stap op de hoogte zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Verbeter uw bedrijf online!

Maak gebruik van onze diensten om uw bedrijf online te verbeteren.