Webshops

Een responsive webshop met eenvoudig Nederlandstalig beheersysteem. Integratie van diverse populaire betaalmogelijkheden zoals iDeal & PayPal.

Wilt u uw webshop in een nieuw jasje steken of wilt u uw producten ook online gaan aanbieden? Yoo Media ontwerpt en ontwikkelt dagelijks nieuwe, klantvriendelijke en converterende webshops voor ondernemers.

Een webshop in eigen huisstijl

Veel bedrijven / winkels hebben hun eigen huisstijl. Zodra wij een webshop bouwen zorgen we dat klanten in een vertrouwde omgeving kunnen winkelen.

Eenvoudig Nederlands CMS systeem

Wij maken gebruik van Nederlandstalige systemen zodat het voor u makkelijk is om de bestellingen snel te verwerken.

CMS keuze: WordPress, Magento

Al jarenlang zijn wij vertrouwd met WordPress en Magento. De keuze word goed overwogen uit welk CMS we systeem gaan kiezen en welke bij uw budget past.

Gratis integratie van Google Analytics statistieken

Voor zowel u als ons is het belangrijk om te weten wat er gebeurt op de webshop. Waar komen klanten het meest op binnen? Waar zoeken ze op maar ook waar verlaten de klanten de website nog voordat ze hebben besteld.

Klanttevredenheid

Gedurende de bouw van uw webshop staan uw wensen als ondernemer centraal.

Zo houden wij o.a. rekening met de gewenste huisstijl en zorgen wij ervoor dat de website ondersteund wordt door een gebruiksvriendelijk CMS.

Verbeter uw bedrijf online!

Maak gebruik van onze diensten om uw bedrijf online te verbeteren.