Websites

Een eenvoudige website of een dynamische interactieve site waarmee u nieuwsbrieven kunt versturen. Yoo Media kan het voor u verzorgen.

Het design van uw webpagina gaat verder dan alleen het toepassen van uw huisstijl. Ook bij ontwerp komt er veel kijken. Wij streven er naar de website zo gebruikersvriendelijk mogelijk te houden, met een heldere navigatiestructuur en een duidelijke uitstraling. Een website is immers het visitekaartje van uw bedrijf.

Het doel van de website

Het gaat erom dat u het doel bereikt met uw website. Gaat het om meer klanten of gaat het erom dat u juist alleen informatie wil geven via de website.

Design

Naast het doel is het functionele design enorm belangrijk. Uit eindelijk moet het gene wat mooi eruit ziet ook goed werken.

Eenvouding CMS systeem

Wij gebruiken voor informatieve websites bijna altijd WordPress. Het is eenvoudig in gebruik en je hoeft voor een add on vaak niet te betalen. We gaan niet het wiel opnieuw uitvinden.

Meertaligheid

Wij helpen u niet alleen met de meertaligheid van de website maar zijn ook in staat om alle teksten te vertalen.

Juiste inventarisatie

Tijdens de ontwikkeling van een website wordt goed gekeken naar u en uw klanten.

Wat wilt u uitdragen met uw website en wat verwacht de klant op uw webpagina te kunnen vinden? Deze factoren moeten goed op elkaar worden afgestemd. Uiteraard wordt uw website zoekmachine vriendelijk gebouwd. Goed scoren in de zoekmachines begint al bij de ontwikkeling van uw website en in onze werkwijze houden wij daar rekening mee.

Verbeter uw bedrijf online!

Maak gebruik van onze diensten om uw bedrijf online te verbeteren.