Deeptanshu

Server specialist / Magento developer
Mail

Biography

Mijn naam is Deeptanshu en ik begon mijn carrière in de IT-industrie een paar jaar geleden, ik voelde me aangetrokken tot de IT-ruimte. Ik werk efficiënt, zowel als individuele bijdrager als in teamverband. Ik ben altijd bedreven geweest in het samenbrengen van mensen en het werken aan gemeenschappelijke doelen. Ik ben bedreven in het ontwerpen, implementeren, integreren en ondersteunen van IT-infrastructuur om bedrijfsdoelen te ondersteunen. Meer dan 12 jaar ervaring op het gebied van systeembeheer (Linux). Beschikken over goede praktijkervaring met alle aan System & Devops Administration gerelateerde taken. Werkt momenteel met veel grote klanten en beheert hun complete infrastructuur.

Ik heb mijn master in computers afgerond met een zeer goed percentage. Ik heb tot nu toe heel hard gewerkt vanuit mijn academici om te leren en mezelf te vestigen in deze IT-wereld. Vanaf mijn studententijd ben ik begonnen mensen te helpen en aan veel goede projecten te werken.

“Eerlijk gezegd moet ik nog een hobby bedenken. Als iets doen waar ik enorm veel plezier van heb, de definitie is van een ‘hobby’, zou ik met plezier zeggen dat ik er veel heb. “Ik ben een sportverslaafde en hou gewoon van sporten. Maar Cricket is mijn favoriet aller tijden geweest. ‘Ik heb altijd genoten van lezen, wat ook mijn andere grote hobby is. ‘Een van mijn buitenschoolse activiteiten is anderen helpen in mijn vrije tijd door vrijwilligerswerk en gemeenschapsactiviteiten. Ik hou er altijd van om aan nieuwe technologieën te werken en blijf mezelf normaal gesproken bezig houden met het verkennen van nieuwe kansen waar ik mijn vaardigheden kan verbeteren.

Skills

Photography
Animation
Coding Skill
WordPress

CONTACT INFO