Hosting & Beheer

Hosting & Beheer

Eén van onze speerpunten is het ontzorgen van onze relaties. Dit betekent onder andere dat we voor u ook graag de optie bieden om uw webhosting, beheer van uw site en registratie van domeinnamen bij ons onder te brengen. Dit heeft als voordeel dat u slechts met 1 partij te maken heeft en wij snel kunnen schakelen mocht er een probleem ontstaan met uw website of website en dus niet afhankelijk zijn van de reactiesnelheid van derde partijen.


Webhosting

Wanneer u besluit uw website / webshop door ons te laten ontwikkelen kunt de hosting hiervan ook bij ons onderbrengen. We bieden diverse hosting pakketten, afhankelijk van uw persoonlijke behoefte en gecombineerd met de technische eisen die gesteld worden aan een optimale weergave en snelheid van uw site.

Beheer

Wanneer wij het beheer van uw website / webshop verzorgen bent u ervan verzekerd dat uw CMS altijd up-to-date is en voldoet aan de veiligheidseisen. Er wordt met regelmaat een update uitgebracht van WordPress en Magento maar in tegenstelling tot een OS zoals bijv. Windows 8 worden deze niet automatisch geïnstalleerd. Wij zorgen voor alle klanten die bij ons het beheer onderbrengen dat alle updates van het CMS en plug-ins correct geïnstalleerd worden, u heeft hier dus geen omkijken naar.


Vraag vrijblijvend gesprek aan